top of page

Wie ben ik?

Ik werd geboren in de zomer van 1977 in Gent.
Ik groeide op in Meerbeke waar ik nog steeds woon met mijn man en zoon.
Als ‘hoogsensitief gezin’ heb ik heel wat ervaringen en tips uit de praktijk om met jullie te delen, om jouw hooggevoeligheid of dat van je kids om te buigen in een mooie karaktereigenschap en zo het risico op een burnout te vermijden.

Altijd werd ik aanzien als een zelfzeker iemand.
Niemand die zag dat achter dat masker een heel onzeker meisje schuilde die er alles aan deed om erbij te horen, om graag gezien te worden,…


Dit bleef ook zo in mijn professionele carrière. Ik wou steeds bewijzen wat ik kon, wou iedereen helpen en pleasen, ook als het ten koste van mezelf ging.

Tot ik in 2012 fysiek enorm begon te sukkelen, klierkoorts kreeg en later in een burn-out terecht kwam.
Van de ene op de andere dag ging het licht uit. Mijn lichaam had voor mij beslist dat het zo niet verder kon. De diagnose CVS/fibromyalgie en problemen met de immuniteit volgden.

Toch wou ik niet bij de pakken blijven zitten. Die diagnose mocht mijn leven niet gaan bepalen. Een diagnose zorgt er enkel voor dat je een paar dingen over mij beter kan begrijpen maar ik ben meer dan een diagnose.

Na een broodnodige break – en de bewustwording van mijn HSP - besloot ik om mijn passie achterna te gaan: MENSEN HELPEN OP HUN WEG NAAR GELUK – wat ik eigenlijk altijd al deed doe ik nu als coach.

Vanuit mijn eigen levenservaringen, het volgen van de nodige coach-opleidingen - die ik nog steeds aanvul met thuisstudie, workshops, persoonlijke groei-trainingen, het lezen van boeken en aanvullende cursussen - kwam PERLAVITA (*) tot leven waar ik als Gelukscoach graag een eindje met je meeloop.


 

(*) Per La Vita = voor het leven & Perla = Parel
   

Elke parel is uniek, net als jij en via coaching willen we veranderingen tot stand brengen waar je je hele leven de vruchten van draagt ... ondanks jouw hooggevoeligheid en/of chronische pijn.

 

ElsHuartPhotography-WEB-245.jpg

 

bottom of page