Beoordelingen

Laura

Tijdens de intake voelde Isabelle dat ik al heel wat wist maar dat het niet tot uiting kwam. Ze raadde me het BOOST-traject aan.
We gingen een halve dag samen aan de slag ... heel intensief en op sommige momenten confronterend. Haar woorden 'zolang je enkel blijft proberen zal het je nooit lukken' bleven nazinderen.
Ik ging naar huis met een concreet stappenplan. Zo'n stappenplan had ik voor mezelf al 1000x in mijn hoofd gemaakt maar de daadkracht ontbrak, steeds waren er excuses om het niet te doen.
Isabelle gaf me inzichten WAAROM ik die stappen wou ondernemen én we gingen de stappen opdelen in keien en kiezels.  Mooie tussenstappen om mijn rivier over te steken.
5 weken later was er een opvolgsessie om te evalueren en bij te sturen.  Dit was voor mij een goede motivator en gaf me de mogelijkheid om mijn obstakels te bespreken. 
Ik ben er nog niet maar heb een enorme BOOST gekregen.  Ik wil dit gevoel absoluut vasthouden en kijk uit naar onze maandelijkse opvolgsessies.

Audrey S.

Ik weet nog goed mijn intakegesprek met Isabelle, wat sceptisch maar toch op zoek naar iemand die mijn situatie begreep en die me raad kon geven. Samen gingen we aan de slag met de opdrachten en analyse van het gedachtenpatroon. Een heleboel informatie die mijn ogen openden. Je gedachten en gedrag onder de loep nemen is echt verhelderend. Door diepere vragen te stellen kreeg ik ook meer inzicht in wat me zo deed denken of reageren, wat was die onderliggende reden? Door me meer te focussen op mezelf en minder op anderen en er bewust op te letten en er aan te werken, is er meer rust in mijn hoofd gekomen (een zaligheid).   Ik ben Isabelle dankbaar voor de momenten dat ze me die extra duw in de rug gaf om op te komen voor mezelf. Die motivatie had ik nodig om te achteraf te ervaren dat het best oké was om dit te doen.
De coaching is iedere keer weer iets waar ik naar uitkijk. Alles kan ik tegen haar kwijt en ze geeft me iedere keer weer voldoende tips om de zaken aan te pakken en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik sta zelfzekerder en assertiever in het leven omdat ik nu weet wat mijn talenten zijn, alsook mijn grenzen die ik mag bewaken.
Ik durf meer mezelf zijn dankzij de coaching van Isabelle!

Els Huart / Fotografe

Doelgericht en toch zeer warm heeft Isabelle me doorheen de sessies geleid, die me heel wat inzicht en moed hebben gegeven om de issues (waarvan ik soms het bestaan niet had gemerkt) in mijn professionele en privé leven concreet aan te pakken waar nodig. Enorm verrassend hoeveel impact het heeft! Ik voel me comfortabeler, blijer, vaak rustiger en ben zóóó tevreden de stap naar de therapie bij PerlaVita-coaching te hebben gezet! 

Please reload

© 2020 by Perlavitacoaching. Website by Pure Apple

PerlaVita-coaching
Elsbeekstraat 6
9402 Meerbeke
perlavitacoaching@gmail.com

  • LinkedIn - White Circle
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

BE0840.050.187